Leden

Carla

Zingen is een van haar hobby's, ze staat er mee op en gaat er mee naar bed. In een popkoor heeft ze jarenlang haar zangkwaliteiten getoond als sopraan. Het zingen bij Rondje Hazes vindt Carla een feestje , waarbij de moeilijkheidsgraad zeker niet te onderschatten valt. Het Nederlandse lied wordt door ons op een prima wijze vertolkt en uitgevoerd. Zeker het kijken waard!

Carla is voorzitter van Vereniging Rondje Hazes en ook de contactpersoon voor boekingen en informatie.

Henri

Sinds begin januari 2014 zingt Henri in het Shantykoor Geen C te Hoog. Hij heeft nooit geweten dat ie het zingen in een koor zo leuk zou vinden. Zijn keuze om ook aan Rondje Hazes deel te nemen is dat zijn levenslied hem erg aanspreekt en de sfeer die zijn songs met zich meebrengen. Thans is hij nog koorzanger, maar de eerste stappen naar een solo optreden zijn gezet. Iedere 2 weken kijkt Henri uit naar de repetitie-avond, vanwege de sfeer, het enthousiasme en de ambitie waarmee alle koorleden proberen om met elkaar iets goeds neer te zetten.

Henri is penningmeester van Vereniging Rondje Hazes.

Nico

Nico is een van de Hazessen. Zit sinds de oprichting bij Rondje Hazes. Hij is al lange tijd bewonderaar van André Hazes om zijn teksten maar vooral om hoe hij zingt.

Nico is secretaris van Vereniging Rondje Hazes.

Mark
Voor Mark is zingen een grote hobby. Gezien zijn talent zal het wel altijd een hobby blijven. In Rondje Hazes is hij de kastelein. De gastheer in het gezellige bruine café. Ook praat hij de nummers aan elkaar die tezamen het levensverhaal van André vertolken.
Jolanda
Jolanda heeft haar hele leven eigenlijk alleen onder de douche gezongen, maar met de komst van Rondje Hazes was ze al snel om om mee te doen. Want met de liedjes van Hazes had ze altijd wel iets. Jolanda heeft zeker geen spijt, want het koor is supergezellig, en dat merk je ook tijdens de optredens. Kom gauw eens bij een optreden kijken, luisteren en meezingen.
Marjolijn
Het repertoire van Hazes zingen is een feestje met een lach en een traan, Marjolijn kan zich er heerlijk in uitleven, het meezinggehalte is hoog en de interactie met het publiek vindt ze heel erg leuk! Marjolijn zingt nu zo ongeveer 9 jaar in koren. Zingen is voor haar pure ontspanning en ze krijgt er enorm veel energie van. Ze heeft gezongen in Nine Voices, Pure Vocals en een herdenkingskoor genaamd Rainbow. De diversiteit van het repertoire maakt het zo leuk. O ja, in Rondje Hazes heeft ze de rol van kelner. En misschien is een aanvullende horecacursus nog niet zo gek, want ze heeft al ervaren dat zingen en bedienen een heel gevaarlijke combinatie kan zijn!
Jaap
“Het is jammer dat ik niet veel eerder in een koor ben gaan zingen” zegt Jaap. Jaap zingt sinds 2014 in een countrykoor en sinds het begin ook in Rondje Hazes. Naast cricket is zingen zeker zijn grootste hobby. Jaap zingt ook solo en dan probeert hij een beetje Amsterdams accent mee te geven. Hij is fan van het Hazes repertoire omdat je het zo lekker uit volle borst kan (mee)zingen. Het met een koor repeteren en optreden vind hij heerlijk.
Gerda
Gerda trekt altijd fleurige kleding aan. Het is een vrolijke deelneemster aan Rondje Hazes. Ze heeft 25 jaar opgetreden met DE VROLIJKE KEUKEN, dit was een huisvrouwenorkest met potten en pannen. Sinds 7 jaar zingt ze bij DE SANSEVERIA'S, en vanaf het eerste begin bij Rondje Hazes.
Wil
Wil begon met zingen in het Shantykoor Geen C Te Hoog in 2014. Nadat er een éénmalig optreden van het Hazes koor geweest was, heeft hij zich direct aangemeld voor het definitieve vervolg dat Rondje Hazes ging heten. Wil heeft nooit geweten dat zingen zo leuk en ontspannen zou zijn. Dat heeft, zoals ie zegt, natuurlijk ook te maken met de andere leden. Hij hoopt nog lang de Hazesnummers met Rondje Hazes te kunnen zingen.
Wies
André’s repertoire spreekt haar aan. Ze is, zoals ze zelf zegt, nogal sentimenteel aangelegd. Bij sommige liedjes kan je zo lekker meehuilen. Ze heeft zich daarom meteen aangemeld toen ze hoorde dat er mensen gezocht werden voor Rondje Hazes. Ze heeft gezongen bij het RedtekeHat koor, waar ze de de liefde voor het zingen heeft opgelopen. Wies zingt nog niet zo lang, ongeveer 5 jaar. En wat natuurlijk ook belangrijk is, het koor is ook gezellig. Leuke mensen, dus leuke groep. En ja, al die mannen in het zwart, met zwarte hoed, zwarte kleding en zwarte zonnebril. Gewoon LEUK.
John
John begon met zingen in Shantykoor Geen C te Hoog in 2014. Na een eenmalig optreden met liedjes van Hazes werd hij zo enthousiast, dat hij besloot zich aan te sluiten bij Rondje Hazes. De sfeer, het met elkaar optreden en het enthousiasme van het publiek geven telkens een nieuwe boost om met veel plezier de liedjes van André Hazes te vertolken. John vindt het mooiste Hazeslied Het Rode Licht. Misschien niet zo bekend, maar grandioos gezongen. John hoopt dat Rondje Hazes dit ook gaat zingen. Wie weet ....
Janny

Zingen vind ik heerlijk, het maakt je vrolijk en is goed voor je lijf. Ik zing ongeveer 9 jaar, heb in diverse koren gezongen, begonnen bij de Sanseveria’s, RedtekeHat koor, Iers Folkkoor, even kort bij Nine Voices, en in een musical van Ricardo Sibelo. Rondje Hazes is een gezellige groep en is leuk om bij te zingen.

Marijke
Marijke is het jongste lid van Rondje Hazes (qua lidmaatschap dan, hè ;-)). Ze beleeft daar elke keer weer veel plezier aan. Het is een gezellige groep mensen die met elkaar doen wat ze leuk vinden ....... zingen!
Jacques
Jacques heeft vroeger jarenlang gezongen in een koor. Hij vindt het leuk en ontspannend om te doen. En met deze groep in Rondje Hazes is het een plezier om weer te zingen.
Alex

Al weer bijna 5 jaar gepensioneerd, in mijn arbeidzaam leven was ik bestuursadviseur RO bij de provincie Zuid Holland. Nu met heel veel plezier aan het zingen bij Rondje Hazes. Altijd op zoek naar vriendschap en gezelligheid voel ik me daar goed thuis bij een hele goede mix van leuke mensen. We hebben veel plezier zowel op de repetities als bij de vele succesvolle optredens. Hopelijk ga ik dat nog heel lang volhouden. Verder doe ik nog verschillende vrijwilligers activiteiten en maken mijn vrouw en ik vooral veel leuke en soms een beetje decadente reisjes naar mooie plekken op de wereld en in Nederland.

Silvana

Jongste lid van Rondje Hazes en zingt al vanaf het moment dat ze kan praten.

Will
Will is de oprichter van Rondje Hazes. Helaas is hij in december 2018 overleden. Hij was een gevierd muzikant en begeleidde het koor virtuoos op accordeon en keyboard.